Werken bij ons


 VacaturesP&O

Salades en groenten snijden is een vak apart… Van Gorp Greenfood heeft dit in de vingers!

Elke dag weer, zetten we ons met een team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers in om prachtige producten te maken. Wij geloven in een gezonde levensstijl en onze producten passen daar perfect bij!

Wij zijn dan ook regelmatig op zoek naar mensen die de organisatie kunnen versterken met hun enthousiasme, kennis en vaardigheden. Momenteel hebben wij de volgende openstaande vacatures:

 

Heb jij interesse in een van onze vacatures? Klik dan snel op onderstaande link om te zien wat er beschikbaar is:
https://werkenbijhessing.nl/vacatures

 

 

 Stage

Wil jij stagelopen bij Van Gorp Greenfood? Wat leuk dat onze organisatie jouw aandacht heeft getrokken!

Wij hechten veel waarde aan het uitwisselen van kennis en ervaring. Daarom zijn wij een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met HAS Hogeschool. Studenten van HAS krijgen hierdoor de mogelijkheid om door middel van gastlessen, bedrijfsexcursies, stages en practica hun toekomstige werkveld beter te leren kennen.

Indien jij studeert aan de HAS en interesse hebt in een stageplek bij onze organisatie, vraag dan (eventueel via jouw stagebegeleider) wat de mogelijkheden zijn. Ben jij geen student aan de HAS, maar toch geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op. Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

 Wil jij weten of Van Gorp Greenfood ook een baan of stageplek voor jou heeft, bel dan 077-4752255 of mail naar personeelszaken@greenfood.nl voor het aanvragen van een sollicitatieformulier.