Vacatures


 Vacatures

Als een van de koplopers in de groenteverwerkingsindustrie, levert Hessing Supervers een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

Elke dag weer, zetten we ons met een team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers in om prachtige producten te maken.
Wij geloven in een gezonde levensstijl en onze producten passen daar perfect bij.

Wij zijn dan ook regelmatig op zoek naar mensen die onze organisatie kunnen versterken met hun enthousiasme, kennis en vaardigheden!

Ben jij de persoon die wij zoeken? Ga dan snel naar https://werkenbijhessing.nl/vacatures om te zien wat er beschikbaar is.

 

 Stage

Wil jij stagelopen bij Hessing Belfeld? Wat leuk dat onze organisatie jouw aandacht heeft getrokken!

Wij hechten veel waarde aan het uitwisselen van kennis en ervaring. Daarom zijn wij een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met HAS Hogeschool. Studenten van HAS krijgen hierdoor de mogelijkheid om door middel van gastlessen, bedrijfsexcursies, stages en practica hun toekomstige werkveld beter te leren kennen.

Indien jij studeert aan de HAS en interesse hebt in een stageplek bij onze organisatie, vraag dan (eventueel via jouw stagebegeleider) wat de mogelijkheden zijn. Ben jij geen student aan de HAS, maar toch geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op. Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Wil jij weten of wij een stageplek voor jou hebben? Bel dan 077-4752255 of mail naar recruitment@greenfood.nl voor meer informatie.