Goed werkgeverschap


 Optimale arbeidsomstandigheden

Van Gorp Greenfood doet er alles aan om medewerkers constant te motiveren. Hierbij hoort onder andere het creëren van optimale arbeidsomstandigheden, waarbij veiligheid, gezondheid, welzijn en algemene tevredenheid van de medewerkers centraal staan (social workplace accountability).

Verder bieden wij onze medewerkers diverse mogelijkheden tot interne- en externe opleidingen en staan wij open voor doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

 

 Diversiteit

Ons werknemersbestand bestaat uit voldoende diversiteit in de breedste zin des woord. Wij maken geen onderscheid op het gebied van herkomst, geslacht en religie.

Ook Wajongers en mensen met een beperking worden niet uit het oog verloren. Daarom is Van Gorp Greenfood een samenwerking aangegaan met een bedrijf dat onder andere gespecialiseerd is in re-integratieprojecten en jobcoaching.

Mede dankzij de inzet van enthousiaste en gemotiveerde Wajongers, hebben wij in eigen beheer een wasserette op kunnen starten voor het reinigen van onze bedrijfskleding… Een efficiënte en maatschappelijk verantwoorde ontwikkeling!

 

Voor actuele vacatures, kijk op de pagina ‘Werken bij ons’